YALOVA ÜNİVERSİTESİ SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ İLE ORYANTASYON TOPLANTISI YAPILDI

Yalova Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi yeni akademik yılının başlangıcında yeni öğrencilerin uyumu amacıyla oryantasyon programı düzenlendi.

Yalova Üniversitesinde bir hafta boyunca yeni kaydolan öğrencilere yönelik kampüse, Üniversiteye ve şehre daha hızlı uyum sağlanması amacıyla düzenlenen oryantasyon programı İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 15 Temmuz Konferans Salonunda gerçekleşti. Oryantasyon programlarına Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Vefik Arıca ve Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Candan Dedelioğlu, Fakülte Öğretim Üyeleri, İdari Personel ve öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşti.